2014. júl 10.

Kispénteki örömködés, avagy a rehab gyorsabb, mint vártam :)

írta: schumy9
Kispénteki örömködés, avagy a rehab gyorsabb, mint vártam :)

Öt nap után fogatmosni? A Dallas lassan sehol nincs, bár David Hasselhof mellszőrzete nekem lassan az arcomon bújik ki. Lesz Cataflam party, és minden földi jó, ami egy szombat estéhez kell :)

Telik a hét.

     Lenin elvtárs azt mondta. usica, usica, usica (vagy valahogy így, csak cirill betűkkel :p) Azaz tanulni, tanulni, tanulni. Már tudok mankó nélkül is bicegni! Ez jó érzés ám! Gipszelt kézzel is tudok blogot írni, még ha estére el is fárad nagyon. ÉÉÉÉÉÉS: balkézzel kanalazni a bébipapit :) Mások súlyos tízezreket fizetnek jobbagyféltekés, balkezes rmeg mit-tudom-én-milyen rajzolásért, hogy fejlesszék a félagyat. Én egy laza motorbalesettel ingyé megoldottam. Hungaro-fusi sztájl! :)

     Annyira csodálatos, hogy ennyien jönnek meglátogatni! Kapok virágocskát, tengernyi bébiételt, leveseket, cuki ajándékokat, de ami a legfontosabb, és a legdrágább: a másik ember idejét és figyelmét :) Miközben egy kedves barátomnak szervezgetjük a legénybúcsúját, kiderül, hogy szinte minden résztvevő visszamondta, sírnak a pénz, de leginkább a szabadidejük miatt. Nem szomorú ez? Szerintem nagyon. Így aztán még jobban értékelem, a barátok rám szánt idejét. Van olyan, aki szinte minden nap felhív. Azelőtt max. kéthavonta beszélünk. és persze van olyan is, hála Isten elenyésző mennyiségben, aki nem hív, noha a baleset előtt szinte naponta/hetente találkoztunk.

     Fejben már tervezgetek egy nagy Re-born party-t. Majd meglátjuk mi lesz belőle, de valahogy szeretnék köszönetet mondani így mindenkinek, aki szóval, cselekedettel, vagy gondolattal hozzájárul a felépülésemhez.

     Szerdán megvan az első fogmosás is. Nah ez nagyhalál. Kell vennem valami babafogkefét! Próbáltál már gipszelt kézzel fogatmosni, miközben fél testtel a mankódra támaszkodsz? Maradjunk annyiban, hoy nem árt, ha egy fal a közelben van...:D

10421299_794490393917135_5838093822116636240_n.jpg

Mankó, gipsz, fogkefe; a nyerő trió :D

     Csütörtökön irány a fogorvos barátom, egy szuper ember, aki azonnal, és kérdés nélkül ellát, barátságból. Miközben megint injekcióznak (lassan a tököm tele van a szurikkal), és úgy nézek ki mint a Tom& Jerry-ben a macska, amikor szitává lövik és átfolyik rajta a víz, megy a vizsgálódás, meg lehet-e menteni egy fogat. Mindig király akartam lenni, hát most rohadtul az leszek. Lesz egy-két koronám.....:-) Viszont mondja, hogy gyökérkezelés.  Mire replikázom, hogy -okay, okay, ő az orvos, fogorvos, de azért nem kell rögtön mindent! Megnyugtat, csak a fogamra gondolt, nem rám :P Szóval aktív eutanáziával jobblétre küldi szegény kettétört fogacskámat, innentől viszont állítólag jön a hawai-dizsi-szánsájn,  tudok enni. Nah majd meglátjuk.

     Csütörtök estére a gyors és látványos javulás végett ér. Elfertőződik minden. Az ajkam, a szám, a bokám, még mindig szivárog a térdem, újra mankó kell (A tegnapi posztban ezt mutatja az utolsó kép.). Enni nem tudok, mert minden csíp. Esti legjobb barátom ismét a Cataflam....Fasza. Péntek reggel irány a bőrgyógyászat. Pikk-pakk új csodakrém, új fiszem-faszom, ettől jöhet a megváltás, fertőzés ki lesz nyírva. Kezdem unni. 

     Szar dolog beismerni, ha gyengék vagyunk. Egy férfinak ez különösen nehéz. De a lassan hét napja tartó 0-24 fájdalom idegessé, és ingerültté tesz, különösen este. Nehéz ilyenkor azoknak is, aki szeretve ápolnak. Néha azon gondolkozom, jobb lenne otthon lenni a saját lakásomban, úgy nem lennék senki terhére.

    A szombat. A szombat király. Kicsit irigykedve nézem a sok VOLT-os, salsás, stb nyári fényképeket a Facebook-on. Jó idő van, igazi nyár. Én meg rohadok bent. Szerencsére a barátok most is jönnek szünet nélkül.  A nap kétségtelen fénypontja, hogy immár ESZEEEEEM! :) Elegem lett a sok főzelékes, leveses, bébitrutyis kajából. az egyik legédesebb ismerősöm itt marad estére. megbeszéljük, hogy ma bulizunk, és berugunk. Azt hiszem, egy hét absztinencia és éhezés után ez jár. Ráadásul így kimarad szokásos kis esti barátunk, a Cataflam :D

     Egy fájdalomcsillapító Becher után irány  terasz, és egy hét után először ismét szilárdat eszem! Aki ismer, tudja mennyire szeretek nem enni, hanem zabálni! Sokat. nagyon sokat. Sok tejfölt, hagymát, szalonnát, halat. Ezen az estén három órán át csak eszünk, vagy inkább én eszem szünet nélkül. Vizespohár, szívószál, és jöhet a bor is! Három kis pohár kellemesen ellazít. Végre nincs fájdalom, csak a felszabadultság. Teli a has, újra ízek vannak a számban, szuper érzés! És nem töltöm egyedül a szombat estét! Hatalmas, jótékony alvással hálálja meg a szervezet a gondoskodást.

   Másnap már egy kis munka is belefér. Egy uniós pályázaton indulunk a társammal, hétfőn lesz a prezentációnk, utolsó előtti kör. Még egy nagy megbeszélés, véglegesítjük a pályázati anyagot, az előadás során a mondandónkat, és akkor nem lehet baj.

Meglátjuk, mi lesz hétfőn :)

10511287_800535536657377_7815369194177814373_n.jpg

Azért a tévéképernyőt érdemes megnézni....:)

10425084_800535673324030_2194458117893568328_n.jpg

A Babylove bébipapi befigyel :D

Schumy

 

P.s.: Ha tetszik neked a poszt, a blog, oszd meg kérlek, hadd jusson el minél több emberhez. Hátha segít valakinek. Köszi! :)

 

Szólj hozzá